LBC on valtakunnallinen kerho, jolla on jäseniä ympäri Suomen. Jäsenistöä on pääkaupunkiseudulla paljon enemmän kuin muualla, Pirkanmaan ja Turun alueiden ollessa seuraavaksi aktiivisimpia. Pyrimme kuitenkin järjestämään toimintaa niin laajalti kuin mahdollista ja järjestämään valtakunnallisia kokoontumisiamme mahdollisimman laajalti joka puolella Suomea.

Haluamme järjestää paikallista toimintaa siellä, missä jäsenet ovat. Tästä syystä haluamme kaikin mahdollisin tavoin edistää paikallisten jäsenten organisoitumista ja aktiivista toimintaa muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla. LBC:llä on toimintaa Rovaniemellä, Kemin alueella, Oulun seudulla, Vaasassa, Etelä-Pohjanmaalla, Länsi-Suomessa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Uudellamaalla.

Yhteystiedot-sivulla on eri alueiden yhteyshenkilöiden tiedot.

LBC:n foorumilla motoristinaiset eri puolilta Suomea voivat keskustella ja sopia tapaamisista sekä viikkoajoista. Talvella järjestetään aktiivipaikkakunnilla talvitapaamisia. Näistä on myös kerrottu Viikkoajot ja talvitapaamiset -sivulla.

Oletko kiinnostunut käymään paikallisten motosiskojen kanssa ilta-ajelulla (ns. viikkoajot, vaikka kerran kuussa tai kerran kesässä?) tai vaikka pitämään mopobileet tyttöporukalla? Voit omatoimisesti innostaa paikkakuntasi motoristinaisia foorumilla. LBC:n hallitus voi myös auttaa sekä asian tiedotuksessa, paikallisen jäsenistön "herättelyssä" että mahdollisuuksien mukaan myös järjestelyissä.

LBC on myös Facebookissa, eri alueilla on omia Facebook-ryhmiä.

Lisätietoja Vain jäsenille -sivuilta, kerhokirjeestä tai osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtumat 2019: 
12.-17.5. WRWR Finland
19.5. WIMA Day
2.6. Ruosteenpoistokurssi Kouvola
8.6. Ruosteenpoistokurssi Joensuu
13.-16.6. Kerääntymisajot
11.-18.8. WIMA-ralli Iso-Britannia
23.-25.8. Mökkeilyä
13.-15.9. Ajokauden päättäjäiset