Perjantai-iltapäivällä porukkaa alkoi valua paikanpäälle, Ladyille oli tarjolla kahvia ja pullaa (kiitos Villähteen Leivälle). Kaikille jaettiin nimilaput kaulaan, sillä se helpotti meitä tutustumaan toisiimme. Sopu sijaa antoi, kun levittelimme patjoja ympäri majoitustilojen lattioita. Oli virallisen avajais-tervetulo-lipunnoston aika, ja suuret kiitokset kirsikkapuusta, (joka muistuttaa koivua) eipä taida tuottaa vielä tänä syksynä satoa ... Mutta palatakseni asiaan, paikalla oli suuri määrä naismotoristeja, jotka oli ilo toivottaa tervetulleiksi. Odotellessamme ruokaa pelasimme joukkuepelinä Mölkkyä. Mölkkymestareiksi tuli joukkue nimeltä Champions: Tea, Heini, Hansu & pojat. Perjantaina julistettiin alkaneeksi myös mp-luomutaidekisa.

Lipunnosto
Kuva: Maria Sulin

Oleskelua ulkosalla
Kuva: Maria Sulin

Aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti, kun aloimme herkutella Ricos Plazan tarjoamaa ruokaa. Pihalla oli isolla pannulla paistumassa kanapaellaa ja kyytipoikana Hartwallin sponsoroimaa Vichy Novellea. Tämän jälkeen aloimme yksi ja toinen valua saareen. Siellä oli lämmitetty saunaa useampi tunti. Löylyt oli kuumat ja kosteat, järvivesikin siedettävää, joten oli pakko pulahtaa sinne ja heittä samalla talviturkki! Kyllä oli hyvä olo tuon jälkeen.

Ilta kului seurustelun merkeissä ja kuulumisia vaihtaessa. Puolen yön jälkeen saimme yllätys, yllätys yöpalaa; jättiläis-katkanravunpyrstöjä nuudelissa, NAM! (suuret kiitokset Ricos Plazalle). Aamuyön tunteina muutamat kävivät uimassa ja saunassa, usvaisen järven pintaa ihaillen ja kuunnellen käen kukkumista.

Lauantaina aamiainen maistui, sillä vastapaistettu teeleipä, sämpylät sekä aamupuuro tekivät kauppansa. Puolenpäivän jälkeen oli aika lähteä ajolenkille, jonka määränpäänä oli Urajärven kartanomiljöö (http://www.nba.fi/fi/urajarven_kartanomuseo ). Matkaa kertyi mutkateitä pitkin n. 45 km. Pienen kävelyreitin jälkeen kahvila-ravintola Lilli & Hugossa meitä odotti herkullinen seisovapöytä. Tämän jälkeen oli aika hypätä pyörän selkään ja matka jatkui upeassa muodostelmassa Lahden satamaan, jonne tyylikkäästi ladyt sujahtivat parkkiin. Nautittuamme virvokkeita matka jatkui kohti Nastolaa, ja K-market Mikontoria (sponsorimme), jonka ystävällinen kauppias toimitti uupuneiden matkalaisten ostokset Maijansaareen.

Oli aika ottaa pieni kisa, ei kun joukkueet kentälle ja pallopelit pystyyn. Muunneltu polttopallo sai vauhtia mimmeihin. Voittajaksi selvisi joukkue; Milli-Tea-Muri-Heidi-Late-Biikki-Äivi-Satu.T. Kaukaisin osanottaja oli Joensuusta, hyvä Mervi! Toivottavasti Rukan-kaulurille oli käyttöä kotimatkalla.

MP-LUOMUTAIDEKISA katsottiin päättyneeksi ja valtavin aplodein palkittiin voittajajoukkue: Racingteam NoOil - Milli, Late ja Muri.

Uskomattoman hienolla teoksella: StreetFighter 1300cc vm 2006.

Streetfighter
Kuva: Maria Sulin

La-ilta meni saunoessa ja jääkaappia tyhjennellen, sillä ruokaa oli koko komppanialle.

Sunnuntaina ei voinut kun todeta että ilmat suosi meitä ja kaiken kaikkiaan paikalla pyörähti 42 naismotoristia, joten pärinää riitti vaikka emme kaivattaneetkaan takapyöriämme maansisään.

Kiitokset kaikille paikalla olleille, teitte kokoontumisesta onnistuneen.

Ja SUURET kiitokset sponsoreillemme:

  • Bike Point
  • Villähteenleipä,
  • Riku Motors
  • Varpion kurkku Rukka
  • K-Kauppa Mikontori
  • Hartwall
  • K-Kauppa "Milli"
  • Finn Karelia
  • Päijätpultti
  • Orimattilan Osuuspankki


Teksti Sirpa Kostianen

Takaisin