Vain jäsenille -sivut

Kun liityt Ladies' Bike Clubin jäseneksi, niin saat käyttäjätunnuksen ja salasanan Vain jäsenille -sivuille. Salasana vaihdetaan vuosittain jäsenmaksun eräpäivän jälkeen. Näin vain jäsenmaksun maksaneet pääsevät lukemaan sivuja. Jos unohdat käyttäjätunnuksen ja/tai salasanan, niin pyydä niitä jäsenrekisterin hoitajalta, jasenrekisteri(ät)wima.fi. Webmaster ei tiedä jäseniä, joten hän ei jaa käyttäjätunnusta ja salasanaa sähköpostikyselijöille.

LBC:n keskustelufoorumi

Ladies' Bike Clubilla on keskustelufoorumi, jonne voi rekisteröityä kuka tahansa. Sinne rekisteröityjä määrittelee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla hän pääsee kirjoittamaan viestejä foorumille. Niillä ei pääse lukemaan Vain jäsenille -sivuja.

Mikäli unohdat keskustelufoorumin salasanasi, niin voit pyytää uuden sähköpostiisi foorumin ohjelmistolla (Unohdin salasanani -linkki Kirjautumissivulla). Jos taas olet unohtanut sekä käyttäjätunnuksesi että salasanasi, niin ota yhteyttä webmasteriin, webmaster(ät)wima.fi, niiden selvittämiseksi.

LBC:n keskustelufoorumilla on osioita, jotka on tarkoitettu vain LBC:n jäsenten käyttöön. Katso ohjeet, miten LBC:n jäsenenä pääset niitä lukemaan.